Hej där blivande student!

Ett välkomstbrev och anmälningslänk skickats ut inför novischperioden VT22. Har du inte fått mailet, titta först och främst i din skräppost och maila annars [email protected]!

An email has been sent out to all new students with information and registration form for the novice period. If you have not recieved the email, take a look in your junk folder, and otherwise send an email to [email protected]

____________________________________________________________________________

Nu är det snart terminsstart och Lunds gator fylls återigen av studenter! Både av äldre erfarna, men också av yngre oerfarna studenter. Det sjungs hymner för ens kår, tävlas i poängjakter och det byggs starka band mellan nyfunna vänner. Det är detta organiserade kaos som kallas Novischperiod och är en av de finaste erfarenheterna man tar med sig i livet!

En del av dem som ockuperar Lunds gator är Medicinska Föreningen, det vill säga: Vi! I vår arsenal har vi audionomer, biomedicinare, logopeder och läkarstudenter. Under din novischperiod kommer dina äldrekursare med samma studieinriktning som dig leda dig genom dina första veckor i Lund, men även bilda gemenskap med hela kåren.

Vad innebär vår novischperiod egentligen? När du anländer till Lund är du en Novisch. För oss i MF betyder inte det att du inte är någon, utan att du är på väg att bli en del av något stort! Efter två veckors novischperiod med fantastiska aktiviteter så firar vi Partus tillsammans. Partus, som är latin för förlossning, symboliserar vår passage från att vara novisch till att bli fullvärdig lundastudent!

Det innebär att du efter novischperioden har mer kunskap om hur Lund och din studieinriktning fungerar, förvärvat ny vänskap kommer hålla hela livet ut och att du nu är en del av Lunds bästa förening – Medicinska Föreningen!

Du som nyligen blivit antagen till ett program inom Medicinska Föreningen har 17/8 2021 fått ett mail från novischgeneralerna med information och anmälningslänk om novischperioden. Har du inte fått mailet? Se efter i din skräppost! Maila annars [email protected] för att få brevet.

For information in English, please contact [email protected]

 

Vakant

Novischgeneral

Madeleine Nimby

Novischgeneral

Miranda Jäderling

Novischgeneral

Edvin Ljung

Novischgeneral

Johan Karlsson

Novischgeneral

Emilia Rydén

Novischgeneral

Senaste om Novischeriet

SÖK POSTER!

Sponsor