Medlemmar i Medicinska Föreningen

Medicinska Föreningen (MF) omfattar strax under 1700 studenter. Detta gör MF till den största sektionen av Corpus Medicum (den samlade kåren för alla utbildningar vid Medicinska fakulteten) och vårt utbud av sociala aktiviteter och intensiva engagemang i utbildningsfrågor har även gjort oss till en av de mer tongivande. Medlemmar i Medicinska Föreningen studerar på biomedicin-, läkar-, logoped- och audionomprogrammen, masterutbildningen Master of Public Health, eller vissa fristående kurser vid Medicinska fakulteten. Man blir automatiskt medlem i Medicinska Föreningen när man börjar plugga några av våra program och betalar sitt medlemskap till Studentlund.

Stödmedlemskap

Stödmedlemskap i Medicinska Föreningen kostar 200 kr och innehas i ett år från betalningsdagen. Stödmedlemmar har rätt att delta vid Medicinska Föreningens aktiviteter till samma pris som ordinarie medlemmar.

Rätt till stödmedlemskap har fysisk person som inte har möjlighet att lösa fullvärdigt medlemskap i Studentlund. Rätt till stödmedlemskap har också fysisk person som redan är fullvärdig medlem i Studentlund, men kan man vara med i MF på vanligt vis måste man det. Stödmedlem blir man här.

Senaste om Bli medlem

SÖK POSTER!

Sponsor