Välkommen till Locus Medicus Malmoensis, Skånes bästa pärla!

I det sydvästra hörnet av SUS Malmös verksamhetsområde, på Carl-Bertil Laurells gata 2, ligger en gammal kyrkobyggnad. Sedan länge bortglömd, kvar sedan svunna tider då man fortfarande värnade om estetik och yta i sin vardag. Långt borta var linoleummattor, spånskivor och handikapptillgänglighet. När nyttan inte längre infann sig lät man detta vackra hus förfalla. Tills nu.

Våren 2011 hade Medicinska Föreningen äran att inviga Locus Medicus Malmoensis. Äntligen hade många års hårt arbete för att få ett kårhus på plats i studieorten Malmö gett resultat. Då huset byggdes i början av förra seklet var tanken att det skulle verka som sjukhuskapell, och därför går det ofta under smeknamnet Kapellet.

I Kapellet har vi två stora salar och ett fullt utrustat restaurangkök till vårt förfogande. Ett husutskott är verksamt för att anordna aktiviteter för MF:s medlemmar. Malmö Locus är även tillgängligt för privat uthyrning såsom kursfester, födelsedagsfester och klinikfester. Vid förfrågningar, kontakta husförmannen (se nedan).

Har du lust att hjälpa till att ordna en aktivitet? Eller har du någon grandios idé om storslagen klubb utanför nationslivet i Lund? Välkommen att höra av dig. Vi behöver glada entusiaster!

För att se bokningskalendern och därmed vilka dagar som är lediga, klicka här. Observera att endast personer med anknytning till Lunds universitet eller Skånes Universitetssjukhus har möjlighet att boka lokalen. Anknytningen måste framgå tydligt i bokningsmeddelandet.

Kontakta husförmännen för mer info på [email protected], och läs gärna mer om Locus i Malmö i vårt Infoblad!

 

Simon Pedersen

Husförman Malmö Locus

Moltas Nilsson

Husförman Malmö Locus

Senaste om — Locus Malmö

Relaterat

SÖK POSTER!

Sponsor