Varje år mellan hösttermin och vårtermin åker Medicinska Föreningen på skidresa med UCPA till alperna. Resmålet 2020 är beläget i Les Deux Alpes och som vanligt kommer det bli en fantastisk vecka!

 

Denna omtyckta, ungdomliga skidort består av de sammanbyggda byarna Venosc och Mont-de-Lans som ligger på en två kilometer lång platå på 1650 meters höjd, cirka en och en halv timme från Grenoble. Huvudgatan är fylld av barer, butiker, nattklubbar och restauranger och arkitekturen blandar traditionella alpstugor med moderna lägenhetskomplex. Skidområdet sträcker sig hela vägen upp till glaciären på 3 600 meters höjd och ger enorm fallhöjd med nedfarter i alla svårighetsgrader. Största delen av skidåkningen sker ovanför trädgränsen.

Vad ingår?
Resa med sittbuss, logi & helpension, diplomerad instruktör, skidskola el. snowboardskola halvtid må-fre inklusive utrustning för vald åkform (resterande tid åker man med sina vänner). Liftkort söndag morgon – lördag fm: totalt 6,5 dgr.

Biljettsläpp sker den 30/9 (information om exakt klockslag kommer inom kort). Både MF-medlemmar och stödmedlemmar är välkomna att anmäla sig. Platserna brukar ta slut på bara några minuter, så var redo! Tills vidare kan ni gå in på denna länk och läsa mer om resan samt se priser! Det är också på denna länk som anmälan öppnar den 17/10.

Vår egna resesida hos UCPA

Vid frågor kontakta i första hand [email protected] eller också UCPA på [email protected]

 

PS. Du kan även kika på skidresans Facebook-event här!

Se upp i backen!

Senaste om Skidresan

Relaterat

SÖK POSTER!