Corbalen är en anrik och pompös tillställning som arrangeras av samtliga utbildningar på Medicinska fakulteten i Lund sedan 1986.

Balen är en av de största fracksittningarna som hålls i Norden. Omkring 500 personer kommer årligen till AF borgen för att avnjuta en eminent trerätters tillsammans med middagsunderhållning. Kvällen avslutas självklart med dans och fest!

Logopeder, audionomer, biomedicinare, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och sjuksköterskor förenas för att tillsammans fira den 26:e oktober 2019. Se till att vara på hugget till biljettsläppet hösten 2019 för att inte missa denna fantastiska tillställning, det blir en kväll värd att minnas!

Vill du se bilder från Corbalen 2018? Klicka in på vår Facebook-sida för att se bilder från minglet, fotoväggen, middagen, underhållningen och eftersläppet!

PRAKTISK INFORMATION

Middag (med alkoholpaket och eftersläpp): 1000 kr
Middag (alkoholfritt och eftersläpp): 950 kr
Snaps/punschbiljetter: 35 kr
Ej medlem i Corpus Medicum 100 kr tillägg på middagspris
Medalj: 100 kr
Pin (MFs jubileumspin): 40 kr
Pin (VÅVS): 35 kr
Sexa: 80 kr
Endast eftersläpp: 200 kr
Endast eftersläpp (ej medlem i Corpus Medicum): 220 kr

Anmälan sker via anmälningslänk som släpps i Facebook-eventet.

Biljettsläpp: 10 oktober kl 15:00

Biljettsläpp för endast eftersläpp: 14 oktober kl 17:00

Vet du redan med dig att detta är en kväll du inte vill missa? Klicka här  för att komma till eventet på Facebook – även där hittar du all information och kan anmäla dig till årets Corbal!

Vid frågor kontakta [email protected].

Senaste om — Corbalen

SÖK POSTER!

Sponsor