Om Corpus Laborans

Corpus Medicum är en arbetsmarknadsdag för medicinska fakultetens 3000 studenter på arbetsterpeut-, audionom-, biomedicin-, fysioterepeut-, logoped-, läkar-, MPH-, rötgensjuksköteske-, sjuksköteske- och specialistsjuksköteskeprogrammet. Där kan du som student prata med framtida arbetsgivare och andra intressanta utställare från Sverige och utlandet. Det bjuds även på en spännande föreläsning, en workshop, en och annan tävling, goodiebags samt lättare mat och dryck. Corpus Medicum består av studentföreningarna MF, SSGI, och VÅVS, så hela vårdspektrat är representerat!

Är du intresserad av att ställa ut eller samarbeta med våra studentföreningar på annat sätt? Hör då av dig till [email protected]!

 

Engagera dig i Corpus Laborans

Corpus Laborans är en ideellt driven studentverksamhet och skulle aldrig varit möjlig utan engagerade och drivna studenter. Varje år anordnas mässan av runt tio studenter från de olika programmen inom Medicinska Fakulteten. Tillsammans planerar, förbereder och anordnar vi mässan.

Utan studenter skulle Corpus Laborans aldrig kunna fortgå. Har du några frågor eller funderingar om hur som student kan bli en del av mässan?

Kontakta gärna oss på [email protected] så berättar vi mer!

 

Vi finns även på Facebook och Instagram – Följ oss där för mer spännande nyheter och uppdateringar!

SÖK POSTER!

Sponsor