Kontaktsamtal

Anmälan stänger: 25/1

Innan du skickar iväg din ansökan för kontaktsamtal ber vi dig läsa igenom instruktionerna nedan.
Alla ansökningar ska noggrant innehålla precis det företagen önskar och vara skickat till oss senast den 25/1. Se instruktionerna för vad respektive företag vill att era CV och/eller personligt brev ska innehålla. Om du som student vill söka till flera företag än ett se då till att skicka två separata mail för vardera anmälning. Om ansökan är ofullständig tas denna ej tillhanda.

Hur söker man kontaktsamtal:
1. Döp mailet till ”Ansökan”+ det företag som du söker till (ex ”Ansökan Corpus Laborans”)
2. Spara och lägg till ditt CV och/eller personliga brev som PDF
3. Mailet ska även tydligt innehålla den mailadress ni vill få ert svar/bekräftelse till samt ett telefonnummer.
4. Skicka sedan mailet till [email protected]
5. Sista anmälningsdag är den 25 januari.

 

Tips!
Om du är schemalagd delar av den 14/2 skriv även i mailet när under dagen (mellan 10:00-15:00) du kan bli schemalagd för kontaktsamtal – vi kommer därefter göra vårt bästa för att tillgodose era önskemål!
Det kan även vara bra att någonstans nämna vilken termin ni läser även om det inte är något som företaget specifikt efterfrågat.

Antagen till kontaktsamtal:
Grattis! Alla ni som blivit antagna kommer få ett mail mellan den 6-8 februari. Mailet kommer innehålla er utsatta tid för kontaktsamtal och i vilken sal. Ni bekräftar er tid genom att svara på mailet. Om svar ej inkommit till oss, senast 3 dagar efter mailet skickats, går tiden vidare till en annan student från reservlistan. Samtalslängderna varierar mellan företagen men brukar ligga mellan 15-30 min. Glöm inte att komma i tid och väl förberedd!

Reserv till kontaktsamtal:
Det finns fortfarande chans till att få ett kontaktsamtal även om du blivit reserv. Om du som student fått en reservplats till kontaktsamtal kommer vi ringa dig så fort en avbokning skett. Detta sker löpande fram tills och under den dag Corpus Laborans äger rum.

 

Företag 2019

Malmö stad – Funktions Förvaltningen
Vi söker personer som är flexibla och som vill jobba mot målgruppen tillhörande LSS och socialpsykiatri. Man ska ha en god kommunikativ förmåga och kunna vara lyhörd för patienternas behov. Du ska kunna uttrycka sig obehindrat på svenska i tal och skrift samt ha god datorvana. Arbetet kräver både en hög grad av självständighet och en god förmåga till samarbete. Introduktionstid ges samt att som nyanställd får man en mentor. B-körkort är ett krav. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut är att genomföra funktionsbedömningar samt att prova ut och förskriva hjälpmedel. I det dagliga arbetet ingår rehabiliterande insatser genom bedömning av aktivitetsförmåga och stödbehov, åtgärdsplanering, genomförande och utvärdering.

Att arbeta som sjuksköterska innebär att ansvara för omvårdnaden av patienterna, vilket betyder att självständigt bedöma, genomföra och utvärdera omvårdnadsinsatser riktade till målgruppen och ansvarar för omvårdnadskompetensen i teamarbetet. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar och samordnar omvårdnadsarbetet och ansvarar också för medicinska åtgärder. Vi arbetar både individuellt och team-baserat i samarbete mellan sjuksköterskor, fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, biståndshandläggare, chefer och omsorgspersonal. Du samverkar också med primärvård, slutenvård och andra aktörer utifrån en helhetssyn på patienten. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra och medverka vid planering för säker hemgång, delta i nätverk med mera. Som sjuksköterska handleder och utbildar du också medarbetare i omvårdnad samt i hälso-och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet.
Välkommen till oss på Funktionsstödsförvaltningen, Malmö Stad

 

 

Ambio Helse:
Ambio Helse søker dyktige studenter til sommerjobb i Norge. Vi har oppdrag på både sykehjem og hjemmetjeneste. Vi ser helst at du har erfaring fra vården ved siden av studiene.

 

 

Lunds Kommun
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Vi på vård- och omsorgsförvaltningen jobbar för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Hos oss jobbar fysioterapeuter, arbetsterapeuter och sjuksköterskor i team för att kunna ge den bästa vården till våra patienter. Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete där du får möjlighet att utvecklas och påverka tillsammans med kompetenta kollegor med samma mål. Du får en god introduktion, regelbunden kompetensutveckling, yrkesspecifika och tvärprofessionella nätverksträffar och möjlighet att arbeta med utveckling av välfärdsteknologi.
Vi söker dig som snart är färdig med din utbildning och kan jobba som legitimerad fysioterapeut, arbetsterapeut eller sjuksköterska. För att kunna arbeta hos oss krävs att du har B-körkort. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Du är flexibel och har lätt för att samarbete med andra, samtidigt som du kan arbeta självständigt. Vi tror även att du tycker det är stimulerande med utvecklings- och förbättringsarbete.
Det vi efterfrågar är CV och personligt brev med en kort beskrivning av sig själv.

 

 

Dedicare
Dedicare är störst förmedlare av konsulter inom vård och socialt arbete i Norden. Vi hjälper våra konsulter att hitta nya spännande uppdrag på nya platser, med nya kollegor och nya utmaningar. Att jobba som vårdkonsult kan därmed leda till en snabb utveckling samtidigt som du kan uppleva hela Norden som din arbetsplats. Oavsett hur din livssituation ser ut, om du är studerande, nyexaminerad eller har flera års erfarenhet hittar vi alternativ som passar dig.
Just nu letar vi framförallt efter läkar- och sjuksköterskestudenter som är intresserade av att sommarjobba i Norge. Om du är intresserad av att utforska den norska fjorden, uppleva det generösa utbudet av caféer och restauranger i Oslo eller bli ett med det bildsköna Trondheim så hittar vi det alternativ som passar dig bäst. Vid sommarjobb i Norge ingår både resa och boende.
Efter avslutade studier är du varmt välkommen att prova det mångsidiga, spännande och flexibla livet som vårdkonsult hos Dedicare. Våra konsulter behöver inte välja mellan flexibilitet och trygghet. Vi är övertygade om att en givande karriär inom vård eller socialt arbete ska erbjuda båda delarna. Därför får alla våra konsulter kollektivavtal, tjänstepension – och vi hjälper alltid till att ordna resa och boende. Eftersom vi är störst i Norden har vi alltid många uppdrag att erbjuda, så våra konsulter kan känna sig trygga med att vi hittar jobben åt dem när de vill ha dem.
Ett enklare CV med tidigare erfarenheter. Vi behöver veta vilken utbildning ni studerar samt hur länge ni studerat. Vi behöver också veta om ni är intresserade av sommarjobb i Norge eller konsultuppdrag i Sverige efter avslutade studier.
Vi kan erbjuda ett stort utbud av sommarjobb i Norge för studenter som ännu inte är utexaminerade, dock finns krav att vissa grundkurser (t ex farmakologi) måste vara slutförd. Om man är intresserad av att sommarjobba i Norge ingår också resa och boende samt en kontaktperson som hjälper dig med allt det praktiska. Vi kan också erbjuda anställning i såväl Sverige och Norge för de som blir utexaminerade. Vi finns på plats för att berätta mer hur en konsultkarriär inom vården kan se ut.

 

 

Malmö stad – Hälsa, vård och omsorg
Vi söker personer som är flexibla och som vill jobba mot målgruppen tillhörande hälsa, vård och omsorg. Man ska ha en god kommunikativ förmåga och kunna vara lyhörd för patienternas behov. Du ska kunna uttrycka sig obehindrat på svenska i tal och skrift samt ha god datorvana. Arbetet kräver både en hög grad av självständighet och en god förmåga till samarbete. Introduktionstid ges samt att som nyanställd får man en mentor. B-körkort är ett krav. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut är att genomföra funktionsbedömningar samt att prova ut och förskriva hjälpmedel. I det dagliga arbetet ingår rehabiliterande insatser genom bedömning av aktivitetsförmåga och stödbehov, åtgärdsplanering, genomförande och utvärdering.
Att arbeta som sjuksköterska innebär att ansvara för omvårdnaden av patienterna, vilket betyder att självständigt bedöma, genomföra och utvärdera omvårdnadsinsatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar och samordnar omvårdnadsarbetet och ansvarar också för medicinska åtgärder. Vi arbetar team-baserat och du kommer att samarbeta med fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, biståndshandläggare, chefer och omsorgspersonal, och ansvarar för omvårdnadskompetensen i teamarbetet. Du samverkar också med primärvård, slutenvård och andra aktörer utifrån en helhetssyn på patienten. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra och medverka vid planering för säker hemgång, delta i nätverk med mera. Som sjuksköterska handleder och utbildar du också medarbetare i omvårdnad samt i hälso-och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet.
Välkommen till oss på Hälsa vård och omsorgsförvaltningen, Malmö Stad

 

Anmälan stänger: 25/1

 

2019 är första året som Kontaktsamtal genomförs under Corpus Laborans och vi har därför inte haft möjlighet att erbjuda kontaktsamtalsmöjligheter till studenter på alla utbildningar detta år. Till nästa år hoppas vi på att kunna erbjuda kontaktsamtal för alla!

 

Relaterat

SÖK POSTER!

Sponsor