Kårtidningen Sonden lanserar en webbsida!

Sedan 1962 har Medicinska Föreningen Lund-Malmö bedrivit en kårtidning som har rapporterat om allt som har hänt inom Medicinska Föreningen. Nu är året 2018, och det är hög tid att ta Sonden till nästa nivå – nämligen den virtuella! Efter ett ambitiöst samarbete mellan vice-ordförande Egil Borg Bromée, Sondenredaktörerna Gustav och Matilda samt infoansvarig Sofia Christiansson, så kan vi nu hänvisa er till www.mfsonden.se! Här kommer vi att lägga ut de flesta av våra nyheter på ett löpande vis, så att ni kan hålla er uppdaterade om vad som sker inom Medicinska Föreningen. Trevlig läsning önskar vi på Sonden!

P.S. Den tryckta tidningen kommer fortsätta komma ut som vanligt två gånger per termin, för det finns inget som slår doften av nytryckt bläck… 🙂

SÖK POSTER!

Sponsor