Hållbarhetsveckan 2018

Nästa vecka (23-28/4) är det Hållbarhetsveckan 2018 i Lund, en vecka med temat hållbar utveckling. Detta tycker vi i MF är en viktig sak att uppmärksamma och det är ett bra tillfälle att tänka lite extra på ens egna insatser.

Veckans kaffemåndag 23/4 kommer därför vara fri från engångsmuggar. Kaffet kommer absolut bryggas men glöm då inte att ta med dig en egen mugg. Det är perfekt att ha kvar den i skåpet eller i väskan för alla kommande kaffemåndagar och minska ner på antalet pappersmuggar.

Vi i MFs styrelse tänkte även uppmärksamma veckan genom att ha en helt vegetarisk vecka. Vi vill såklart få med oss så många som möjligt av er medlemmar. Vegetarisk mat är gott, enkelt och bättre för miljön! Håll utkik på Instagram (MFskane) för vegetarisk inspiration direkt från styrelsens matlådor. Så gör som oss och skippa köttet nästa vecka!

Hoppas att ni är många som vill vara med oss under Hållbarhetsveckan 2018! Vill du veta mer om Hållbarhetsveckan 2018 och se vilka event som anordnas kan du läsa mer på https://www.hallbarhet.lu.se/node/884

SÖK POSTER!

Sponsor