Presentation av Infosekreterare

Infosekreterare i MFs styrelse är Sofia Christiansson. Här är hennes beskrivning av posten och året som styrelsemedlem:

 

Året som styrelsemedlem i MF har varit väldigt lärorikt och framförallt väldigt roligt. Jag har lärt mig mycket om hur en styrelse arbetar, hur protokoll och handlingar ska skrivas och fått en mycket större inblick i utbildningspolitiken, vilket är superspännande! Det jag tycker är roligast är att få vara med och arbeta för att alla studenter ska få en bättre studietid, och att känna hur mycket vi kan vara med och påverka. Något av det bästa är också att få träffa alla nya och gamla aktiva i MF. Att sitta i styrelsen innebär även att gå på många sociala event som sittningar under novischperioden, Corbalen och sittningar med andra kårer, och att få lära känna många nya människor.

Nästa år kommer min post och posten PR-ansvarig bytas ut till posterna Kommunikationsansvarig och Arbetsmarknadsansvarig. Mest lik min post är Kommunikationsansvarig som bland annat kommer ha ansvar över alla sociala medier, hemsidan och att skriva infobrev. Tycker du att det är roligt att få visa upp alla utskott och allt som händer i MF i både bilder och text är detta den perfekta posten att söka!

Den nya posten arbetsmarknadsansvarig kommer att ha ansvar över kontakten med nya och gamla samarbetspartners och sponsorer, fixa arbetsmarknadsdagen och skriva protokoll på styrelsemötena. Vill du öva på din säljförmåga är det en bra post för dig!

Jag gick på min styrelsepost med förväntningarna att det skulle bli ett lärorikt och fullplanerat men väldigt roligt år, vilket stämmer bra än så länge. Jag såg fram emot att lära känna många nya människor och att tillsammans med övriga styrelsen jobba för att MF hela tiden ska bli bättre.

Om du har ett intresse för MF och vill vara med och påverka studentlivet borde du söka till styrelsen nästa år!”

 

SÖK POSTER!

Sponsor