Presentation av Socialt Ansvarig

Socialt ansvarig i styrelsen är Björn Elmberg. Här berättar han lite om sin post.

”Min post går ut på att fungera som mellanhand mellan de sociala utskotten och styrelsen, och stötta utskotten om det behövs. Utöver detta håller jag främst på med arbete kring novischperioden, vilket är det som tagit mest tid under året.
Det som är roligast med min post är att få en inblick i allt det föreningen håller på med som inte syns utåt, och att få chans att hjälpa till där man kan med vår fantastiska förening! Det som har varit roligast under året har varit att det gått så bra för alla våra sociala utskott, som lägger ner otroligt mycket tid för våra medlemmars skull, och att se att deras arbete lönar sig!

Jag trodde att jag skulle ha mer kontakt med alla de sociala utskotten, men eftersom de har så välplanerad verksamhet till att börja med har de skött sig i princip helt själva. Istället har jag lagt mycket tid på arbete kring novischperioden, vilket jag inte trodde från början. Det har dock varit minst lika roligt som jag hade hoppats!

Man ska söka till styrelsen och till socialt ansvarig om man är genuint intresserad av föreningen, är beredd att sätta sig in i massa saker – varav många är sånt som inte är direkt anknutna till ens post – , känner att man har ett brinnande intresse för novischperioden och de sociala utskotten, och framför allt om man vill genomföra ännu en CorpusCamp!

Jag har lärt mig om hur mångfacetterad Medicinska Föreningens verksamhet är, hur mycket tid våra aktiva lägger ner på sin verksamhet, hur mycket tid och arbete som krävs för att Medicinska Föreningen ska fungera, och hur mycket som pågår bakom kulisserna. Det är även en riktigt kul lärdom att förstå hur en aktiv förening är uppbyggd, med alla ansvarskedjor och intern struktur!”

Har du några frågor kan du mejla Björn på [email protected]
————————————————-
This is Björn, head of social responsibilities in the board. If you have any question, email [email protected]

SÖK POSTER!

Sponsor