Skicka in dina bästa karnevalsidéer!

Självklart vill vi att Medicinska Föreningen ska representeras under Lundakarnevalen 2018! Var, hur och i vilken form är fortfarande inte bestämt. Sitter du inne på några idéer som är lite bättre än alla andras? Skicka då in ditt bidrag till MFs karnevalsamiraler!

Karnevalsamiralerna väljer sedan ut de bästa idéerna för vidare planering och skickar in en klar plan som Medicinska Föreningens bidrag i Lundakarnevalstävlingarna. Vill du läsa mer om de olika tävlingarna hittar du mer info här.

Alla som skickar in bidrag är med i utlottningen av biljetter till humorkvällen ”Omogna killar – kommer till stan!” med Özz Nûjen, Patrik Larsson och Måns Möller 12/11.

Så in och fyll i formuläret här!  Deadline är 31 oktober!

Frågor? Mejla då till [email protected]

 


We want Medicinska Föreningen to be a part of the carnival in Lund 2018! Therefore we need all of your ideas for the contests. The carnival admirals of MF will chose the best ideas and develop the ideas into MF’s contribution. Everybody who fill in the form will have the possibility to win tickets to a comedy night in Lund November 11th.

If you want to read more about the contests you can do so here. Email [email protected] if you have any questions.

Fill in this form and hopefully your ideas are a little better than the rest! Deadline is October 31th!

 

SÖK POSTER!

Sponsor