Examensfesten VT17

Snart är det återigen dags att inta AF-borgens två dansgolv för en oförglömlig natt! Fredagen den 9 juni håller vi i Examensfesten för att fira alla nyutexaminerade inom Medicinska Föreningen. För er som inte riktigt nått examensstadiet än så är det ett perfekt tillfälle att avsluta terminen på! Festen börjar 23.00(..) och slutar 03.00(..)

Biljetterna till examensfesten är ny slutsålda.

Evenemanget riktar sig främst till medlemmar i Medicinska Föreningen
Klädkod: Mörk kostym

Glöm inte leg och studentleg!
Vi tar endast emot kontanter i barer och entré.

Vi ses på borgen!

June 9th the ”Graduation party” is held at AF-borgen. This is an event held in honor of all the graduates at Medicinska Föreningen but everyone who is a student in Medicinska föreningen is welcome to celebrate the end of the semester. The party begins at 11:00 pm and ends at 3:00 am.

The tickets are now sold out.
Dress code: Dark suit

Don´t forget your identification and remember to bring cash, not card!

 

SÖK POSTER!

Sponsor