Bli MFs PR-chef!

Gillar du marknadsföring och sociala medier? Tycker du det är kul att pilla i photoshop eller snacka grafisk profil? Just nu söker vi en PR-chef som kan hjälpa styrelsen i arbetet att marknadsföra våra event och utskott samt utlysa poster inför hösten. Posten är tillfällig för vårterminen och innefattar liknande arbetsuppgifter som PR-ansvarig i styrelsens. Läs mer på hemsidan och maila ordförande Madde på [email protected] senast måndagen den 5/2 om du vill söka posten.Become our PR consultant!
Are you good at advertising and social media? Do you like working in photoshop or working with graphic design? We are currently looking for a PR consultant to help the board advertise our events, committees and vacant positions. It’s a temporary position for the spring semester and your duties will be similar to those of the Head of PR. Read more o our website and email our president Madde at [email protected] by monday february 5th if you want to apply.

SÖK POSTER!

Sponsor