Sök socialt ansvarig!

Fram till onsdag den 18/1 klockan 12:00 kan du söka posten som socialt ansvarig genom att maila [email protected]! Läs här om du vill veta mer om vad posten innebär.

Såhär svarade Ida Linnea Schalén när vi frågade henne om hur det är att sitta på posten som socialt ansvarig:

”I min post har jag till största del huvudansvaret för MFs sociala utskott och fungerar som en länk mellan utskotten, styrelsen och FUM. Jag finns till för våra utskottsordförande och verkar för att det ska finnas sociala aktiviteter i alla våra utbildningsorter!
Det roligaste med min post är att få en så bred inblick i MFs sociala verksamheter och kunna ta del av det arbete som bedrivs. Speciellt roligt är det att ha kontakt med våra utskottsordförande och få höra om deras idéer, kunna svara på de frågor som kan finnas och få ta del av deras engagemang!”


You can apply to become our next head of social responsibilities by emailing [email protected] until 12 pm on wednesday jan 18th! Read more about the post here.

Here’s what our current head of social responsibilities, Ida Linnea Schalén, said when asked about her post:

”I’m Ida, and I’m head of social responsibilities. I’m the main contact person for the social comittees and serve as a link between the committees, the board and FUM. My post is very enjoyable as I get a broad insight into MFs social activities.”

SÖK POSTER!

Sponsor