Vill du ha MFs längsta titel? Titta hit!

I början av vårterminen varje år arrangerar Corpus Medicum (MF, SSGI och VÅVS) en arbetsmarknadsdag, Corpus Laborans. För att detta ska kunna blir verklighet i år igen söker vi två individer för att leda arbetet, och även få den stora äran att ha MFs längsta titel; arbetsmarknadsdagsutskottsordförande!

Som ordförande för arbetsmarknadsdagen har du en viss erfarenhet från MF som organisation, men framför allt har du många och konstruktiva idéer och drivkraft att genomföra dem. Du kommer att arbeta i samråd med kassör och PR-ansvarig samt representanter från övriga sektioner i Corpus Medicum.

För att söka skriver du ett kort mail om dig själv och varför du söker och skicka till [email protected] senast 6/10. Valet kommer att hållas på FUM den 19/10.

 

For information in English, email [email protected]

SÖK POSTER!

Sponsor