Fyllnadsval: pubmästare

Nu söker vi med kort varsel en ny pubmästare! Intervjuer kommer att ske tisdagen den 11/10 och valet kommer att hållas på FUM den 19/10. Observera att om du blir vald kommer du förväntas att jobba på Corbalen samma helg, dvs. 22/10. Valberedningen vill ha din ansökan senast fredag den 7/10. Skriv ett kort mail om dig själv och varför du söker och skicka till [email protected]

Som Pubmästare är du en av fyra som har ansvaret för fredagarnas pubkvällar på Locus Medicus Lundensis. Du har hög personlig integritet och är tillräckligt orädd och ansvarskännande för att kunna bevara lugnet även i alkoholtäta sammanhang. Du kommer även att arbeta mycket nära sexmästarna i förberedelserna inför samt genomförandet av MFs alla fester. För att kunna söka denna post måste du ha fyllt 20 år.

Ida Hjelm-Waaler
Valberedningens ordförande

SÖK POSTER!

Sponsor