Rösta på FUM-kandidater!

Här följer en lista och en kort beskrivning av vilka som, beroende på era röster, hamnar eller inte hamnar i Medicinska Föreningens Fullmäktige(FUM) under verksamhetsåret 16/17.

 • Agnes Lindgren Jag går termin 3 på läkarprogrammet och sitter som Brunchmästare i MF terminen ut. Jag kandiderar till FuM för att jag vill bidra till arbetet som FuM gör för Medicinska Föreningens medlemmar.
 • Anouk Dahlquist Jag vill kandidera till internationella kommittén log/aud som log representant. Är väldigt intresserad av att bredda internationella kontakter och utbyten. Viktigt att Lunds logopedutbildningen hänger med i den internationella utvecklingen av utbildningen, att lägga ett 5 år på utbildningen och öka utbildningens trovärdighet. Ha koll på vad andra länders utbildningar innehåller och lobba för att hålla samma mått. Jag har alltid brunnit för kulturutbyten och tror att vi har mycket att vinna på att bygga broar och lära oss från andra kulturer.
 • Anton Werin Väldigt aktiv i studentlivet! Vill kämpa för den studiesociala harmonin!
 • Arvid von Konow Efter år som engagerad och med några vändor fullmäktige i bagaget vore det skamligt om inte all denna visdom fick leva vidare i föreningen. Dessutom är jag ödmjuk.
 • Cecilia Skoug Jag har gjort flera år i kåren och fått mycket erfarenhet.Jag läser biomedicin i vanliga fall och räknar med att läsa mastern till hösten (T7). Tidigare ordförande i MF och nuvarande ordförande i LUS.
 • Charlotta Jarkman Jag är 23 år, från Linköping och har precis börjat termin 6 på läkarprogrammet. Jag kandiderar till FUM då jag tycker det är både roligt och viktigt att engagera sig i Medicinska föreningen, dels för att jag vill vara med och påverka på de sätt jag kan och dels för att det är viktigt att vara med och driva föreningen framåt. Framför allt tycker jag föreningen är en väldigt viktig del av den utbildning man går genom sin utbildningsbevakning och även den sociala delen som är till för studenterna.
 • Egil Borg Bromée En glad kille på 20 somrar som varit engagerad i MF sen starten och vill ”ta förhållandet till nästa nivå” och bli med i beslutsprocessen i denna fantastiska förening! Har tidigare varit Nollningsgeneral, ärtmästare och jobbat flitigt inom dem olika utskotten vilket gett mig en stor bredd inom vad MF innebär.
 • Ellen Andersson Hej! Jag heter Ellen och läser på läkarprogrammet, termin 5 i Malmö. Jag är en trygg och positiv brud som hade velat börja meditera, inte tycker om att laga mat och under våren bl.a. är Tandemgeneral för MF. Jag kandiderar för att få vara med och bidra till att föreningens styrkor bbiehålls och utvecklas, och att ev. svagheter utvärderas och förbättras. Men också, för att lära mig om och få sätta mig in i föreningens arbete. Jag tycker att olika samarbeten och möjligheter till att träffa studenter från olika utbildningar är en fantastiskt möjlighet att bygga broar inför framtiden.
 • Elsa Palmkvist Jag är nu aktiv i MF som Ärtmästare och är intresserad att jobba vidare inom föreningen. Att arbeta inom FuM tror jag är ett bra sätt att få en bättre inblick i organisationen och det är även kul att vara med och påverka.
 • Emma Svensson Jag går för närvarande termin 6 på Läkarprogrammet i Lund, och har, vid sidan av mitt sjukliga intresse för att googla på konstiga diagnoser och för att resa, länge varit engagerad i Medicinska Föreningen. Jag har både suttit som utskottsordförande i sociala utskott, och under det här verksamhetsåret dessutom varit en del av föreningens styrelsen, med ansvar för studenthälsofrågor. Jag har också suttit i FUM under det senaste året, samt som studentrepresentant i flera utbildningsbevakande organ, och känner inte att jag vill släppa taget om den här föreningen riktigt ännu!
 • Felicia Lidström 21 år från Uppsala. Är driven och engagerad, har bl.a. varit general för läkarnollningen och är MFs novischförman under 2016. Söker till FuM då jag vill vara med och påverka min och andras studieperiod!
 • Filip Hallgren Filip är en kille som alltid är glad. Han vill nu vara med och påverka för att se till att medicinska föreningen alltid fattar beslut som ligger i medlemmarnas bästa intresse. Han har haft ett toppenår på läkarprogrammet och vill nu ge tillbaka till föreningen som har gett honom så mycket.
 • Fredrik Backlund Har varit aktiv i många terminer. Vill få fortsätta att vara med och påverka och ha koll på vad som händer hela vägen till examen!
 • Gustaf Räf En kille med hjärtat på rätt ställe. Han är mån om att alla ska få en så bra studietid som möjligt, ur alla aspekter. Eftersom MF är en stor del av det, så vill han vara med och påverka inom föreningen.
 • Hannes Sennström Hannes är en kille som vet vad han tycker, och han står för det. Han har under hela tiden han studerat på läkarprogrammet velat vara med och påverka utan att riktigt veta hur man ska gå tillväga när man vill ha förändring. Hannes brinner verkligen för att få mf till att bli så bra som möjligt och jag tror att han hade gjort en kanonjobb inom FUM, därför nominerar jag honom.
 • Ida Hjelm-Waaler Jag kommer till hösten påbörja termin 7 på logopedprogrammet och förhoppningsvis mitt andra år i FUM. I övrigt har jag varit ansvarig för arbetsmarknadsdagen och suttit i både styrelsen och i valberedningen.
 • Johan Hellgren Mitt namn är Johan Hellgren och jag sitter i nuläget som vice ordförande på Medicinska Föreningen. Det är ett heltidsgigg som till min stora sorg tar slut 30/6-2016. Jag planerar att börja T7 på läkarprogrammet till hösten, och önskar gärna fortsätta vara med att påverka i vilken riktning föreningen ska röra sig. Jag önskar fortsätta driva föreningen i en riktning där alla känner sig välkomna och att det alltid ska finnas något för alla.
 • Johan Nilsson Jag nominerar Johan för att han är väldigt förståndig, har ett stort intresse för föreningsliv och lång erfarenhet därtill.
 • Julia Frostå Julia är den perfekta FUM kandidaten, engagerad, kreativ och handelskraftig!
 • Kasper Frondelius Jag har numera utbildningsbevakat länge nog för att kalla mig själv rutinerad, speciellt kring vad som händer i småprogrammen på faktulteten. Vi finns och våra röster hörs allt mer. Men lite extra hjälp kanske det behöver?
  Det är dags för ett andra år i fullmäktige, hjälper du till på traven?
  Vote for Pedro!
 • Kajsa Sandberg Kajsa heter jag och läser till logoped. Just nu sitter jag som studerandeskyddsombud(SSO) för logopedprogrammet och är även högtidsmarskalk för log/aud. Posterna jag har nu är ganska små, jag söker FUM för det känns som en möjlighet att verkligen påverka och utveckla frågor som rör medicinska föreningen.
 • Linnea Sandström Mitt namn är Linnéa Sandström och jag går T3 på läkarprogrammet. Just nu sitter jag som sekreterare i MUR, studentrepresentant i programnämnen för läkarutbildningen och dessutom är jag engagerad i IFMSA Skåne och forskar lite vid sidan av. Jag tycker att det är superkul att engagera mig i våra utbildningar och därför vill jag nu engagera mig i FUM. Jag tror att jag skulle kunna göra ett bra jobb i FUM eftersom jag har ganska bra koll på hur utbildningarna styrs och eftersom jag är lyhörd för andras åsikter och samtidigt inte rädd att uttrycka mina egna. Några frågor som jag brinner lite extra för är forskning under utbildningen och samarbete mellan de olika utbildningarna inom MF.
 • Madeleine Lehander Jag tycker att det är viktigt att få igång och bibehålla god sammanhållning och samarbete mellan alla fyra programmen inom MF, dels för en roligare studietid men också för framtida arbetskontakter. Frågor som rör detta ärende kommer jag att brinna för lite extra
 • Magdalena Okrajni Mitt namn är Magdalena och jag går termin 4 på läkarprogrammet. Jag är för närvarande inne på mina andra termin som KULU-ordförande, men jag skulle gärna vilja fortsätta mitt engagemang inom MF även under verksamhetsåret 2016/17. Att vara med i FUM låter spännande och lärorikt, varför jag kandiderar till en av dess ledamotsposter.
 • Martin Andersson Pluggar termin 6 på biomedicinprogrammet och är nuvarande pubmästare i MF samt sitter i BURs styrelse. Tror jag kan bidra med en lång erfarenhet inom pubmästeriet och bra insyn i utbildningsrelaterade frågor. Att det även i fortsättningen ska vara öppet och framförallt ROLIGT för alla att engagera sig i MF! Jag kommer också jobba för att biomedicinprogrammen ska ha en fortsatt stark röst inom kåren, samt syssla med hård lobbying för att pubens priser aldrig ska höjas.
 • Nils Wetterberg Jag har varit aktiv medlem i Medicinska Föreningen sedan länge. Jag vill fortfarande vara en del av föreningen och bidra till dess utveckling och bevarande.
 • Sofia Christiansson Jag är 21 år, nästan alltid glad och väldigt positiv. Just nu är jag brunchmästare och förutom att baka och göra andra glada tycker jag det är roligt att springa. Jag kandiderar för att jag vill vara med och påverka och fortsätta förbättra MF.
 • Tabayi Hawez Jag har sedan i höstas varit Malmömästare inom MF och fått en inblick i hur föreningen fungerar varför jag nu gärna vill vidga mina vyer och bli ledamot inom FuM. Att jag har lätt för att sätta mig in i olika situationer och bygga broar mellan människor är egenskaper jag känner jag kan bidra med till FuM.
 • Tillie Johansson Hej! För tillfället sitter jag som ordförande för MF, men kommer att gå av till sommaren. Då ska jag börja plugga på mitt sista år på biomedicinprogrammet. Jag kandiderar för att jag delvis kommer ha svårt att lämna föreningen efter mitt år som heltidare och dels för att jag tror att i och med att jag varit ordförande då kan bidra med kontinuitet och insikt i föreningen.
 • Veronica Hernström Jag är sittande Sexmästare i Medicinska Föreningen och sitter även för närvarande i FUM. Jag är mycket engagerad i föreningen och intresserar mig för såväl sociala samt utbildningsrelaterade frågor, och vill därför fortsätta vara en del av MFs beslutsfattande organ.
 • Vincent Henzel Ja vad kan man säga. En del av min själ brinner för Medicinska Föreningen. Men, jag tar uppehåll efter sommaren så ni gör klokt att inte rösta på mig. Råkade hamna här pga suttit i FUM två år innan och glömde avregistrera mig!

SÖK POSTER!

Sponsor