Studenthälsans föreläsningsserie våren 2016

Studenthälsan har tagit fram en föreläsningsserie med studentaktuella ämnen som är mer eller mindre vanligt förekommande på Studenthälsan men viktiga ur studenthälsoperspektiv. Föreläsningarna hålls i Studenthälsans lokaler på Paradisgatan 5 B i Lund, av personalen

Det är begränsat med plats, max 20 deltagare, men helt kostnadsfritt. Det finns inget krav på att anmäla sig, det är bara att dyka upp, i tid, för att säkra sin plats. Föreläsningen är ca en timme, beroende på föreläsare och ämne.

 

Håll utkik på studenthälsans sida om kurser och föreläsningar för eventuella ändringar

 


 

 

 

Health Centre in Lund has now developed a series of lectures with topics addressed to students’ health. The lectures are held in Swedishh. For more information about the Health Centre in Lund and how they can help you as a student, but also the lectures, read more at this link.

SÖK POSTER!

Sponsor