MÄSTERFÖRELÄSNING med ULRIKA NETTELBLADT

Den 11 december klockan 12.15 – 13.00 kommer, Ulrika Nettelbladt, seniorproffessor i logopedi, att hålla sin Mästerföreläsning. Denna kommer att hålla till i Segerfalkssalen i A-huset på BMC. Begränsat med platser i salen, så först till kvarn. Från 12 kommer det finnas kaffe utanför salen.

Temat på föreläsningen kommer att vara
-Logopedi i samhället-
Utblickar mot andra professioner och verksamheter

Ulrika kommer att beröra saker i föreläsningen som hon själv brinner och som anknyter inte enbart til studenter som studerar logopedi. Hon öppnar dessutom upp för en gedigen dialog och frågestund mot slutet för arr diskutera det som berörs i föreläsningen.
Hur kan samarbete ske med olika professioner och studentgrupper?
Hur kan logopeder vara delaktiga i att hjälpa ensamkommande flyktingbarn och andra personer som kommit till Sverige som flyktingar?
Hur kan man diagnosticera en person som inte talar svenska?
Hur skulle logopeder kunna bidra till att förebygga kriminalitet?

VÄLKOMNA!

11 December at 12:15 to 13:00 will the ”Mäster” lecture be held by Ulrika Nettelbladt, senior professor of speech pathology. The lecture will be in Segerfalk Sale, in the building A at BMC. There is limited seating at the lecture. Coffee will be served between 12-12.15.
The theme of the lecture will be
-Logopedi I samhället-
Views towards other professions and activities

The lecture will be held in Swedish

SÖK POSTER!

Sponsor