Sök Novischförman

Sök Novischförman i Medicinska Föreningen!

Medicinska Föreningen söker just nu två nya Novischförmän för att organisera novischverksamheten VT16 och HT16. Vi söker personer med talang för planering och ambition att skapa en novischperiod för alla föreningens nya medlemmar. Vi söker två personer där den ena kommer väljas för VT16 och den andra för VT16 OCH HT16.

Som Novischförman ansvarar du bland annat för:

  • -Det övergripande ansvaret för novischperioden
  • -Att arrangera Sångboksinsjungningen
  • -Stötta novischgeneralerna i den programspecifika planeringen
  • -Utbildning av alla faddrar och befäl inför novischperioden

 

Är du intresserad av posten eller känner du någon som passar perfekt? Maila en motivering samt kontaktuppgifter för dig/den nominerade till Valberedningen senast den 21/10. Samtliga förslag kallas till intervju med valberedningen. Efter valberedningens intervjuer föreslår vi en kandidat men det slutgiltiga valet sker på MFs Fullmktigemöte den 11/11. Välkommen med din kandidatur!

Nils Wetterberg

Valberedningens Ordförande

SÖK POSTER!