Hej där du nyblivne logopedstudent/audionomstudent!

Stort grattis till att DU har blivit antagen till logoped- eller audionomprogrammet vid Lunds Universitet! Utbildningarna börjar traditionsenligt med två fartfyllda veckor tillsammans med dina nya klasskamrater och oss faddrar. Denna period (och mer därtill…) kallas för NOVISCHPERIODEN. Vi är ett gäng glada faddrar från logoped- respektive audionomprogrammet som alla går termin 3 och vi finns här för er och era frågor.

Under novischperioden kommer vi att anordna roliga välkomstaktiviteter och introducera er till studentlivet i Lund. Det kommer inte att förekomma något slags tvång eller förnedring – allt ska vara kul som möjligt för alla! Bland oss faddrar finns det två faddergeneraler/huvudfaddrar. Vi heter Anna (logopedprogrammet) och Andreas (audionomprogrammet) och har mer ansvar under novischperioden än övriga faddrar. Mer om oss faddrar kommer ni få läsa om i novischhäftet ni kommer få tillgång till senare som i stort sett är en guide till allt runt studentlivet och Lund. De två första veckorna kan upplevas som väldigt hektiska med allt som är nytt, men de är en ovärderlig chans för dig att lära känna dina klasskompisar och andra studenter. Under novischperioden kommer vi hålla till på olika platser i Lund för att du ska lära känna staden till så stor del det går. Cykel är det smidigaste sättet att ta sig runt på, och den kommer bli din bästa vän under studietiden!

För att kunna hålla kontakten med varandra har vi faddrar startat en Facebookgrupp med alla er nya studenter samt med oss faddrar och generaler. Gå gärna med i gruppen redan nu. Den heter LogAud Nollning HT2016. Där kommer info om exakta tider och platser att annonseras. Om du har några frågor angående novischperioden, bostadssituationen, utbildningen eller annat så får du gärna höra av dig till oss. Tveka inte att ta kontakt, vi finns till för er!

Slutligen vill vi bara berätta att DU har en fantastiskt rolig tid framför dig med studierna och Lundalivet! Vi faddrar finns till för att din första tid i Lund och på programmet ska bli så rolig och minnesvärd som möjligt. Och vi ser så mycket fram emot att få träffa dig när höstterminen börjar!!

Än en gång, ett STORT grattis till att just du har blivit antagen till logopedprogrammet/audionomprogrammet. Vi kommer att göra allt för att novischperioden ska bli ett minne du aldrig glömmer.

Välkommen!
Anna och Andreas – generaler för LogAuds novischperiod HT 2016

Novischgruppen på facebook: https://www.facebook.com/groups/258049231222374/
Telefonnummer Anna Törnell Uhr: 076-2070250, anna.tornell.uhr@gmail.com
Telefonnummer Andreas Kristiansson: 070-9389139, andreaskristiansson@hotmail.se

For information in English, please contact logaudnollning@mfskane.se

SÖK POSTER!