Behöver du ett Stetoskop?

Medicinska föreningen erbjuder möjligheten att köpa stetoskop till pressade priser i början av varje ny termin. Eftersom det har blivit lite av en tradition för T3 att införskaffa stetoskop i samband med sin PU, som handlar om just klinisk undersökning, riktar sig utformningen av informationen främst till dem, men givetvis är alla mer än välkomna!

Vi erbjuder följande val i denna beställning:

Ingravering: Du kan välja om du vill ha text, till exempel ditt namn, ingraverat på stetoskopklockan (+65 kr)

Stetoskopbeställningen görs här på hemsidan. Sista betalningsdag är onsdagen den 10 oktober. Välj vilket stetoskop du är intresserad av genom att trycka på motsvarande bild nedan. Du länkas då vidare till en ny sida där du fyller i dina uppgifter.

Inbetalningen görs till SEB: 5624 34 816 46 (de fyra första är clearingnummer) innan den 10 oktober. Glöm inte att markera din överföring med ditt namn (eller så mycket av ditt namn som får plats i meddelandefältet). Din beställning stryks om inte betalning skett senast 10 oktober.

Ett mail skickas till dig både när beställningen har skickats till leverantören och när ditt stetoskop finns att hämta ut.

Lund-Malmö-Helsingborg

Stetoskopen kommer kunna hämtas ut på MF:s expedition.

Sveriges Läkarförbund Student Uppsala

Hur stetoskopen kommer att kunna hämtas ut kommer att kommuniceras ut via mail.

Det finns en djungel av olika modeller och färger, men vi har valt ut de i särklass mest populära (i stort sett har inga andra beställts). Skulle du emellertid ha önskemål om en alldeles särskild modell kan du kontakta oss på mail; stetoskop@mfskane.se, så ser vi vad vi kan göra.
Känner du dig vilsen bland olika begrepp kan denna sida vara till hjälp.

SÖK POSTER!