Varje år mellan hösttermin och vårtermin åker Medicinska Föreningen på skidresa med UCPA till alperna. Resmålet 2019 är beläget i Serre Chevalier och som vanligt kommer det bli en fantastisk vecka!

 

På plats finns allt från rassliga släpliftar, till svarta, röda och blå nedfarter, samt härlig, lättillgänglig offpist. Skidsystemet tillhör Frankrikes största med 250 km och är berömt för sin off pist-åkning i skog. Serre Chevalier är en av Frankrikes äldsta och mest solsäkra skidorter, som lockar med underbar skidåkning, charm och ett riktigt bra center. Centret ligger i Villeneuve med liften utanför dörren. Här har UCPA ett modernt center med dusch på rummen, utomhuspool & solterrass.

Vad ingår?
Bussresa / sittbuss eller ett begränsat antal flygpaket inklusive transfer, logi & helpension, instruktör, skidskola eller snowboardskola måndag-fredag inklusive utrustning för vald åkform. Skidskolan är på halvtid. Liftkortet gäller söndag morgon – lördag förmiddag: totalt 6,5 dagar.

Biljettsläpp sker den 17/10 (information om exakt klockslag kommer inom kort). MF-medlemmar har första tjing till platserna, men om plats finns kan även stödmedlemmar följa med. Platserna brukar ta slut på bara några minuter, så var redo! Tills vidare kan ni gå in på denna länk och läsa mer om resan samt se priser! Det är också på denna länk som anmälan öppnar den 17/10.

http://www.ucpa.se/aktivitet/ucpa/mf-lund-2019

Vid frågor kontakta i första hand vice@mfskane.se eller också UCPA på info@ucpa.se.

 

PS. Du kan även kika på skidresans Facebook-event här!

Se upp i backen!

Senaste om Skidresan

Relaterat

SÖK POSTER!