Tack för oss!

Ingenting varar för evigt, inte heller vår tid som styrelse, och nu är det faktiskt helt slut. Vi i styrelsen 17/18 vill tacka alla fantastiska medlemmar, aktiva, studentrepresentanter, FUM-ledamöter, inspektorer, revisorer och alla andra som bidragit till ett alldeles fantastiskt MF-år. Det har varit otroligt lärorikt och roligt och ingenting hade varit möjligt utan alla er!

Nu går vi på sommarlov och lämnar med varm hand över till styrelsen 18/19. Till er vill vi säga: Lycka till och ha så roligt!


Nothing lasts for ever, not even our time as the board of MF, and now it is actually over. We, the board of 17/18 would like to thank all our fantastic members, active members, student representantives, FUM-members, inspectors, auditors and everyone else who contributed to to this fantastic MF-year. It has been such a pleasure, we’ve had so much fun and nothing would have been possible without you all!

Now it is time for us to have a little summer break and we now hand it all over to the board of 18/19. To you we would like to say: Good luck and have fun!

Styrelsen 17/18 Out.

SÖK POSTER!